Inici | Afegir a preferits | E-mail |   
 
LA PARRÒQUIA SERVEIS PARROQUIALS SERVEIS ACCIONS PASTORALS PREGUNTES
Parròquia de Sant Pau Tarragona  
 


La JMJ una ocasió per a trobar-se els/les joves d’Acció Catòlica de tot el món

La Jornada Mundial de la Joventut, és també una ocasió per a trobar-se els/les joves d'Acció Catòlica de tot el món. Tindran el seu espai i el seu moment de trobada.

Data: 17 d'agost de 2011

Hora: 18:30

Lloc: Parròquia de Nostra Senyora de Guadalupe.

Carrer Puerto Rico núm. 1, Madrid.

Una oportunitat per conèixer altres realitats d'Acció Catòlica, apropar-nos a les experiències que viuen altres joves de diferents països i per a interioritzar aquesta dimensió internacional  de la qual moltes vegades no som conscients . En definitiva, per sentir-nos units, sentir-nos Església Universal

Aquesta trobada es convoca sota el lema: "El testimoniatge de l'esperança cristiana a tot el món" (Benet XVI). Una ocasió per a saber dels diferents països, per trobar-nos amb Jesucrist en l'oració i en experiència de vida cristiana, per compartir la memòria i el testimoni i també, per descomptat, hi haurà un moment més lúdic i de festa amb el grup argentí  "Filocalia". Des de l'Acció Catòlica General convidem a viure-ho com un moment fort en aquest procés cristià que vivim els joves.

Hi haurà molts i moltes joves no hi podran ser per compartir aquest moment, per la situació laboral que viuen o de falta de treball o per les dificultats econòmiques que els hi suposa participar en aquesta trobada, especialment la gent de menys recursos i dels països més pobres o els que, per les experiències que viuen, es veuen abocats per la cultura actual on no es valora suficientment la vida humana. Creiem important que puguem trobar-nos a Madrid, en la nostra petita trobada, tenint-los molt presents, des de Jesucrist i el seu Evangeli, conscients de la realitat que vivim, doncs després trobar-nos hem de seguir transformant-la per a la construcció del Regne.

Nosaltres, que vam participar a Sigüenza, a la I Jornada de militants del Moviment som conscients del què suposa aquesta convocatòria i, des d'aquí, la fem nostra i, en farem el seguiment, en aquest procés d'interés per coneixer què suposa ser Acció Catòlica en l'Església.

 

Més informació a: http://www.accioncatolicageneral.es/