Inici | Afegir a preferits | E-mail |   
 
LA PARRÒQUIA SERVEIS PARROQUIALS SERVEIS ACCIONS PASTORALS PREGUNTES
Parròquia de Sant Pau Tarragona  
 


Tarragona, 4 d’agost de2011

Jornada Mundial de la Joventut (16 a 21 d'agost de 2011)

Parròquia acollidora (11 a 16 d'agost)

 

Acollirem a "Jesús"!

 "Mentre feien camí, Jesús va entrar en un poble, i l'acollí..." (Lc 10, 38-41).

Acollirem a "Jesús", l'únic necessari. Procurem tenir-ho en compte, pregant i procurant que no manqui res a qui són germans, com Marta i Maria amb Jesús.

731 nois i noies: Grups  des joves acompanyats per religiosos i religioses, laics i preveres i el bisbe auxiliar de la seva diòcesi, Nanterre. Procurem estar atents perquè, una vegada més, Déu que passa per la nostra vida i ens convida a compartir la seva Paraula i a Ell mateix com Aliment.

"Mira, sóc a la porta i truco. Si algú escolta la meva veu i obre la porta, entraré a casa seva i soparé amb ell, i ell amb mi" (Ap 3,20). A la nostra Parròquia, de l'11 al 16 d'agost viurem aquesta experiència: "obrirem la porta" i acollirem, ens ajudarem a fer-ho, els voluntaris de la parròquia Sant Pau i els de la Parròquia de Sant Feliu, de Constantí, on hi ha Mn.Claver de rector, podem fer-ho gràcies al suport de voluntaris dels Col.legis que ens han assignat des de la Delegació diocesana de pastoral de joventut i l'acolliment que, per a hostatjar als nois i noies ens han ofert les Escoles Saavedra, Tarragona i Cèsar August i l'Ajuntament de Constantí al deixar-nos el seu Pavelló esportiu. No oblidem a les famílies que, han ofert "la casa". En donem gràcies a Déu.

Els Grups de joves de la Diòcesi de Nanterre, amb tots els altres Grups de joves acollits a l'Arquebisbat, viuran l'Experiència de ser uns dies a "l'Església de Pau, on Fructuós hi va ser bisbe", la descobriran  i veuran com acull i acompanya  (el dia 14, diumenge, a partir de les 18:30 hs. a la Tarraco Arena, i a l'Eucaristia, ho compartirem intensament). El dia 16 a la matinada, seguiran el seu camí (amb Jesús, caminant al seu costat!) per trobar-se amb altres Grups de joves a les Jornades Mundials de la Joventut (16 a 21 d'agost) que presidirà en la comunió el Papa, Benet XVI, tots hi serem "Arrelats i edificats en Crist, ferms en la fe" (Col 2, 7).

I, a l'acabar, aquesta reflexió recordar que nosaltres mateixos, els Grups de joves de la nostra Parròquia, vam ser, al seu dia acollits: l'estiu de 1989, a la JMJ convocada a  "Santiago de Compostela" i els estius de 2004 i el 2011, fent el Camí de "Santiago". En altres convocatòries nois i noies de la Parròquia s'han acollit, amb criteri, a la convocatòria feta per la Delegació diocesana de pastoral de joventut.

Donem-ne gràcies a Déu i als que ho fan possible: "Arrelats i edificats en Crist, ferms en la fe" (Col 2, 7).

 

Més informació a http://spau.tarragona.arquebisbattarragona.cat/ i, també, a: http://www.delejot.cat/