Inici | Afegir a preferits | E-mail |   
 
LA PARRÒQUIA SERVEIS PARROQUIALS SERVEIS ACCIONS PASTORALS PREGUNTES
Parròquia de Sant Pau Tarragona  
 


Tarragona, 28 de juny de 2011

Participarem a la I Trobada de militants de l'Acció Catòlica: "Pastoral de missió a la demarcació de la Parròquia"

 

Tarragona, vint i vuit de juny de 2011

Sovint he compartit amb vosaltres la preocupació de com, arribar a una creixent participació dels laics en el que és missió encomanada a l'Església: "Reconegueu en els vostres cors el Crist com a Senyor; estigueu sempre a punt per a donar una resposta a tothom qui us demani raó de la vostra esperança" (I Pe 3,15).

La Parròquia, "reconeixent en el seu cor el Crist com a Senyor" , ens acompanya a per ser corresponsables (no us faci por aquesta paraula!) d'anunciar l'Evangeli.

Els propers dies 1 i 2 de juliol, amb dos joves, que ens representaran, participarem a les I Jornades que es convoquen per als membres de l'Acció Catòlica, a Sigüenza. A la parròquia encara no n'hi ha d'Acció Catòlica. Hi anem per aprendre de la seva reflexió, de les seves propostes i, al tornar poder-ho compartir. Valorarem amb el Consell de pastoral i amb els Caps de servei la millor manera de poder-ho aprofitar.

Ens anirà bé conèixer l'Acció Catòlica, tal i com se'ns proposa. Des de Tarragona ens podeu acompanyar en la reflexió que nosaltres farem a Sigüenza sobre l'Acció Catòlica, llegint com avui planteja l'acompanyament dels laics cristians, des dels adults fins als infants.

Ens ho suggereix el "Pla pastoral diocesà 2010-2013 (Objectiu 2)" i per els tres sectors: Adults, joves i infants. Ens ajudarà a que la parròquia sigui un espai amb originalitat evangèlica i vital, on Jesús i el seu Evangeli siguin cada vegada més coneguts, acollits i viscuts i les accions pastorals, totes elles!,  ho expressin.

Cordialment

Joan Anton Cedó Perelló

 

Més informació...