Inici | Afegir a preferits | E-mail |   
 
LA PARRÒQUIA SERVEIS PARROQUIALS SERVEIS ACCIONS PASTORALS PREGUNTES
Parròquia de Sant Pau Tarragona  
 


Tarragona, vint de maig de 2011

Hola:

Aquesta és la primera carta que us escric, qui sap si, potser, tindrà continuïtat des del Full de la Parròquia, a la web o al blog que tenen els Grups de joves de la Parròquia.

És per compartir el què suposa per a la Parròquia la celebració de la Confirmació i comentar-li-ho a qui celebrarà aquest Sagrament.

És la celebració d'un Sagrament, en l'Església; Jesucrist mateix, en cadascú dels que celebreu la Confirmació, hi serà present per a tots nosaltres.

Permeteu que hi insisteixi, posareu rostre -nom i cognoms!- a l'Evangeli de Jesucrist, l'Evangeli que hem escoltat i pregat durant tantes vegades i, responent lliurement a Jesucrist, viureu l'experiència personal de saber-vos apòstols.

Pensar en tots vosaltres fa que senti una alegria molt gran i en doni gràcies a Déu, pel que representeu i perquè una vegada més es veu com l'esforç i la pregària de tantes persones ens ajuda a valorar que Jesús camina al costat de cadascú i ens convoca a la Taula (Lc 24, 13-35 <Us suggereixo que el llegiu, poc a poquet i el comenteu, encara que sigui per correu amb els vostres catequistes>).

I res més, preparem-ho bé. Com he demanat al començament, ajudem-nos a mantenir viu l'entroncament amb la Fe i compartim-ho en l'Església. Jesucrist mateix ens hi acompanya.

Cordialment

Joan Anton Cedó Perelló

Rector de la Parròquia de Sant Pau -Tarragona-