Inici | Afegir a preferits | E-mail |   
 
LA PARR̉QUIA SERVEIS PARROQUIALS SERVEIS ACCIONS PASTORALS PREGUNTES
Parṛquia de Sant Pau Tarragona  
 


Serem PARROQUIA ACOLLIDORA. ¿Què vol dir?

Que de l'11 al 15 d'agost, els quatre dies, previs a la Jornada -JMJ-, a tot l'Arquebisbat de Tarragona acollirem més de 8000 joves, a la Nostra Parròquia de Sant Pau 1200.

QUÈ VOL DIR? Que de l'11 al 15 d'agost tindrem a Sant Pau 1200 joves, que haurem d'acollir, acompanyar, traduir, comunicar:

a) Els acollirem en famílies de la nostra parròquia,

b) Ens coordinarem amb la parròquia de Sant Feliu (Constanti), on hi ha Mn. Joaquim Claver de Rector, on també hi haurà joves acollits i

c) Els col·legis Turo i Aura són, dels que s'han ofert per acollir joves, els que la Delegació diocesana de pastoral de joventut ha indicant que tinguin les dues Parròquies esmentades com a referència per a l'acolliment. També hi haurà bastants joves acollits en famílies d'aquests Col·legis.

COM?Durant 3 dies, coordinant-nos, acollirem a 1200 nois i noies joves. Els hem d'ajudar a conèixer la nostra terra,  com vivim la fe a casa nostra i a descobrir la nostra cultura i, tot això, amb joves i famílies d'aquí. Cal donar forma a tots aquests dies amb accions que totes elles expressin  "acolliment evangelitzador".

ON? A la Nostra parròquia i amb activitats programades. Ens necessitem! Hi podrem i hi hem de participar!

 

Són necessàries FAMÍLIES  ACOLLIDORES:

1. Suposa ACOLLIR durant 4 nits a joves cristians d'altres llocs del món.

2. La família podrà ACOMPANYAR als joves a la majoria d'activitats amb tota llibertat.

3. Podrem DESCOBRIR altres cultures i les nostres famílies i comunitat faran un servei que ens ajudarà a treballar plegats, a veure els valors de l'acollida i el voluntariat.

4. Viurem una experiència única d'AMISTAT. Els joves que vindran a casa son majors de 18 anys.                                                    

5. Només cal donar un espai per dormir mínim 2 joves i donar-los esmorzar. El menjar i el sopar els hi facilitarà un càtering.

6. A la Parròquia hi haurà servei permanent les 24 hores (informació, coordinació, etc.).

7. On cal dir-ho i concretar encara més detalls? Al Punt d'acollida parroquial, cada dia de les 18 a les 20 hs., a partir del dimecres 9 de febrer de 2011.

 

També són necessàries PERSONES VOLUNTÀRIES per als quatre dies d'acollida (11 al 15 d'agost):

1. QUÈ? Doncs que per la Parròquia, de l'11 al 15 d'agost tindrem a més de 1200 nois i noies que hem d'acollir i que s'hi convocaran per a compartir accions, estones de pregària, als que caldrà informar, etc.

2. QUI? Som Parròquia que acull, per tant persones de la parròquia que ofereixin alguna hora del seu temps aquests dies i que, si quan es pensen les activitats és necessari se'ls pugui avisar, també s'ha de pensar que hi haurà, a més de les permanències -horaris !-, accions on qui tingui aptituds anirà molt bé que les ofereixi (cants a les pregàries, grups de treball i de reflexió, etc.).

3. COM? Pensant-hi i oferint-se al Punt d'acollida parroquial. D'aquí a l'11 d'agost se'ns informarà puntualment i es convocaran sessions d'informació i de formació per tal que prestar aquest servei sigui del tot profitós per a qui s'ofereix.

4. ON CAL DIR-HO I CONCRETAR ENCARA MÉS DETALLS? Al Punt d'acollida parroquial, cada dia de les 18 a les 20 h, a partir del dimecres 9 de febrer de 2011.