Inici | Afegir a preferits | E-mail |   
 
LA PARR̉QUIA SERVEIS PARROQUIALS SERVEIS ACCIONS PASTORALS PREGUNTES
Parṛquia de Sant Pau Tarragona  
 


15 a 29 de gener de 2012

"XII Encants solidaris"

 

És el nom de l'acció pastoral  amb la que durant el mes de gener, per onzè any, pretenem educar i sensibilitzar la nostra Parròquia en el compromís missioner:

Resolució 161 del Concili Provincial Tarraconense, reflexionant de conjunt de la 159 a la 164: "La dimensió missionera de les nostres esglésies diocesanes": http://www.tarraconense.cat/cpt.htm:

"El Concili considera que la dimensió missionera, com un element primordial de la pastoral ordinària (cf. RM 83), ha d'estar ben present en cada Església diocesana, en les parròquies, en els arxiprestats i en els moviments; en les activitats de catequesi, de litúrgia, de vocacions, de Càritas, etc. El bisbe ha d'animar l'obertura a la universalitat i el concepte d'Església de comunió i d'intercanvi, i ha de promoure la creació de grups d'animació missionera i potenciar els que ja existeixen".

Tots els Serveis parroquials, per tant, i fins al trenta de gener, faran seva la Campanya "XI Encants solidaris". Encara que sigui el Grup d'animació missionera "Finestra al món" és una Campanya que ha de dinamitzar la pastoral parroquial en el seu conjunt.